Ανακοινώθηκε η ημερομηνία παρουσίασης του νέου iPhone

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η Apple Inc. ανακοίνωσε την ημερομηνία για την αποκάλυψη των επόμενων iPhones της και ενδεχομένως μιας σειράς άλλων προϊόντων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Steve Jobs στην έδρα της εταιρείας στο Cupertino της Καλιφόρνιας, σύμφωνα με μια πρόσκληση που έστειλε η Apple. Η γραμμή ετικέτας για την εκδήλωση είναι “μόνο από την καινοτομία”.

Η εταιρεία ανέφερε ότι όσοι θέλουν θα μπορούν να παρακολουθούν σε livestream την παρουσίαση από την ιστοσελίδα της Apple.

Το κεντρικό κομμάτι θα είναι τα επόμενα iPhones, ενώ η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης τα νέα ρολόγια της Apple μαζί με τη συσκευή ναυαρχίδας.

Η Apple θα ανακοινώσει τους “Pro” διαδόχους του iPhone XS και του iPhone XS Max, καθώς και την αναβάθμιση στο iPhone XR, όπως ανέφερε η Bloomberg News νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η εικόνα για την ανακοίνωση διαθέτει ένα πολύχρωμο λογότυπο της Apple που μπορεί να υποδεικνύει τις νέες επιλογές iPhone. Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι ο διάδοχος του iPhone XR θα περιλαμβάνει μια νέα πράσινη έκδοση.

Η Apple θέτει τα νέα iPhones σε πώληση εντός δύο εβδομάδων μετά την κυκλοφορία τους ενώ η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού θα δωθεί λίγες μέρες μετά την παρυσίαση.

Πηγή:Economy today