Η πρώτη επίσημη του Κ. Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Tα καθήκοντα του δημάρχου Αθηναίων ανέλαβε επισήμως ο Κώστας Μπακογιάννης επισημαίνοντας κατά την τελετή παραλαβής παράδοσης ότι «τώρα είναι η ώρα για δουλειά, χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο».
Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Μπρούλια στο δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε πως «σημασία σ΄ αυτές τις στιγμές δεν έχει τόσο τι παραλαμβάνεις. Σημασία έχει τι θα παραδώσεις» έτσι ώστε, όπως είπε «να μπορούμε όλοι μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των Αθηναίων».
Διαβεβαίωσε μάλιστα τον απερχόμενο δήμαρχο ότι «Δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε. Δεν ήρθαμε καν για να ανακαινίσουμε. Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί».
Ο Κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Μπρούλια και τους συνεργάτες του «για την πραγματικά υποδειγματική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Νομίζω είναι εξαιρετικά σημαντικό».
Από την πλευρά του, ο Γ. Μπρούλιας ευχήθηκε στον νέο δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του. «Είχαμε μια πολύ αγαστή συνεργασία στους τρεις μήνες που μεσολάβησαν από τις εκλογές και μετά» τόνισε.
Ο απερχόμενος δήμαρχος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «παραδίδουμε ένα δήμο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δουλεύει, έχουμε έργα σε εξέλιξη και διαγωνισμούς σε εξέλιξη».