Πέτσας: Η επένδυση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά διαφημίζει τη χώρα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ξεχωριστή αναφορά στην επένδυση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ.Πέτσας, αναφέρθηκε στο νέο βελτιωμένο επενδυτικό σχέδιο της Cosco για τον ΟΛΠ, ύψους 800 εκατ. ευρώ, λέγοντας ότι θα αποτελέσει επένδυση που θα διαφημίσει τη χώρα και θα αναβαθμίσει ολόκληρο τον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Πέτσας, πρόκειται για μία από τις τρεις εμβληματικές επενδύσεις που αλλάζουν το οικονομικό κλίμα στη χώρα (μαζί με το Ελληνικό και την «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής)  και επανέλαβε το  το γεγονός ότι για πρώτη φορά τον Αύγουστο, που παραδοσιακά μειώνονται οι θέσεις εργασίας, φέτος είχαμε αύξηση.

Επιπλέον, όπως είπε, όλοι οι πρόδρομοι δείκτες πιστοποιούν ότι το β΄ εξάμηνο του 2019 θα έχουμε βελτιωμένους ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ και τα φορολογικά έσοδα πηγαίνουν καλά.

Στόχος είναι,  τόνισε ο κ.Πέτσας, να έχουμε «ανάπτυξη για όλους», αναφερόμενος στην φράση αυτή που αναμένεται να αποτελέσει τον κύριο τίτλο της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο