Ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει δώρο ταξίδι στις Βρυξέλλες (video)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης ενημερώνει τους ακολούθους του στο facebook ότι μπορoύν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό και να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν για Βρυξέλλες με καλυμμένα τα έξοδά τους  και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Με ένα video που ανήρτησε στους λογριασμούς του στα social media, Αλέξης Γεωργούλης επισημαίνει όι  από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου έχει τη δυνατότητα να προσκαλέσει  5  πολίτες στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για μια δυνατότητα που δίνεται στους ευρωβουλευτές προκειμένου οι πολίτες να έρθουν σε επαφή με τον χώρο και να παρακολουθήσουν από κοντά τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Τα έξοδα της μεταφοράς στις Βρυξέλλες και της διαμονής στην πόλη είναι καλυμμένα, ενώ ο διαγωνισμός που διεξάγεται μέσω Facebook και instagram  λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Ο τρόπος για να μπείτε στην κλήρωση είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου o Αλέξης Γεωγούλης θα ανακοινώσει τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες.

Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα.