Συγγνώμη ζητά τώρα ο Θ.Γιάνναρος μετά το ρατσιστικό του σχόλιό του σε μετανάστη

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Τα “μάζεψε” ο Θοδωρής Γιάνναρος μετά το “κράξιμο” και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το ρατσιστικό σχόλιό του σε Ιρανό πρόσφυγα που τον αποκάλεσε μέσω twitter πίθηκο.

Για «εν θερμώ αντίδραση σε μια αντίδραση κατά των Ελλήνων», έκανε λόγο το στέλεχος της ΝΔ Θοδωρής Γιάνναρος, ο οποίος διεγράφη από το κυβερνών κόμμα, μετά το προκλητικό σχόλιό του σε ανάρτηση μετανάστη και το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι, η συγκεκριμένη έκφραση «μου ξέφυγε, δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν μετανάστη», διευκρινίζοντας πως, «αν ήταν να το ξανακάνω, δεν θα το έκανα».

Ήταν ο ίδιος, άλλωστε όπως είπε που είχε φιλοξενήσει, μία οικογένεια Σύριων στο σπίτι του.

«Από μετανάστες ζήτησα συγγνώμη, δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον που με αποκάλεσε φασίστα», είπε ο Θ. Γιάνναρος και επανέλαβε πως «δε δικαιολογείται η αντίδρασή μου».

Το πρώην πλέον μέλος της ΝΔ έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απαντώντας χαρακτηριστικά:

«Η παρορμητικότητα μου μου στοίχισε! Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από το κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία, την οποία τιμώ & από τους φίλους μου, που έφερα σε δύσκολη θέση, με αυτήν την παρορμητικότητα μου! Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανένα “πρόσφυγα”… Αντέδρασα λάθος σε υβριστικό σχόλιο!».

https://twitter.com/theogiannaros1/status/1169269780861378560