Γερουλάνος: “Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Είναι επιτακτικό το Κίνημα Αλλαγής να επιστρέψει στις αρχές και τις στις αξίες του ΠΑΣΟΚ για να χτίσει την επόμενη μέρα, δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, o οποίος ε ραδιοφωνική του συνέντευξη, άσκησε κριτική στη Φώφη Γεννηματά καθώς, όπως είπε, εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε.

“Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε”, ανέφερε. Επανέλαβε ότι η ομιλία της κ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη “ήταν απογοητευτική ,διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό”.

Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την αισιοδοξία του το κόμμα να προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής “στην οποία το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Γερουλάνος ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι “αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει”. Συμπλήρωσε επίσης ότι “η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό.Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας”.