Προσδοκία της φετινής ΔΕΘ να ξεπεράσει τους 283.853 επισκέπτες της περσινής χρονιάς

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η Ινδία είναι η τιμώμενη χώρα της φετινής ΔΕΘ. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την προηγούμενη φορά που είχε τιμηθεί ξανά η χώρα της Ινδίας από τη ΔΕΘ και στο μεταξύ έχουν εδραιωθεί άριστες πολιτισμικές και επενδυτικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Φέτος η Νέα Ινδία αναλαμβάνει τη σκυτάλη και παρουσιάζει καινοτόμες τεχνολογίες όχι μόνο στις παραδοσιακού τύπου επιχειρήσεις υφαντουργίας της αλλά και μέσω εταιρειών της τεχνολογίας, της φαρμακοβιομηχανίας, ακόμα και της αεροδιαστημικής. Σημαντικό επίσης είναι το ειδικό τμήμα των start ups που διαθέτει και η διασύνδεσή τους με τις ελληνικές start ups που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου.

Η 84η ΔΕΘ φέτος ανοίγει τις πύλες της από το Σάββατο 7 μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και υπόσχεται να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες μας, με πλήθος καινοτόμων και επιχειρηματικών ιδεών αλλά και καθημερινά events, συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες, δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, κάνοντας το χώρο του εκθεσιακού κέντρου πόλο έλξης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, μια καθημερινή γιορτή για την Θεσσαλονίκη.

Βασικά γνωρίσματα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, με την συμμετοχή Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων όπου η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και τεχνογνωσίας τόσο στους τομείς της τεχνολογίας αλλά και των παραδοσιακών τομέων επιχειρηματικότητας, είναι στην ημερήσια ατζέντα.

Προσδοκία της φετινής ΔΕΘ είναι να ξεπεράσει το νούμερο των επισκεπτών της περσινής διοργάνωσης που έζησε το δικό της ¨αμερικανικό όνειρο¨και έφτασε πάνω από 283.853 επισκέπτες.

Παράλληλα με το επιχειρηματικό και επιχειρησιακό εκθεσιακό κομμάτι της, τα τελευταία χρόνια η ΔΕΘ έχει επικρατήσει και ως θεσμός διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλους.

Το φετινό πρόγραμμα συναυλιών της ΔΕΘ περιλαμβάνει κορυφαίους τραγουδιστές όπως Πάολα,,  Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνο Αργυρό, το συγκρότημα «Μέλισσες». Νίκος Πορτοκάλογλου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες με το εισιτήριο εισόδου της 84ης ΔΕΘ.

Πηγή: thessalonikiguide.gr