Συνάντηση Μητσοτάκη-Ζέρβα με… γραβάτες

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 84η ΔΕΘ.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τον περίμενε στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου «The Met». Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε μέσα χωρίς γραβάτα και είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό.

Στην ατζέντα της συζήτησής τους κεντρικό ζήτημα αποτέλεσε το μετρό, αλλά και ο ΟΑΣΘ, το θέμα ανάπλασης της Τούμπας και της ΔΕΘ. «Είμαι πολύ χαρούμενος διότι όλα αυτά τα έργα βρίσκονται σε φάση υλοποίησης. Στο τέλος της τετραετίας θα μπορούν να τα απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασιστικός άνθρωπος. Ό,τι λέει το εννοεί, θα τα υλοποιήσει».

Ο δήμαρχος του είπε «είστε πολύ απλός ενδυματολογικά» για να του απαντήσει ο πρωθυπουργός, «πάντα σε τέτοιου τύπου συναντήσεις είμαι ενδυματολογικά απλός».

Σύμφωνα με το voria.gr o κ. Μητσοτάκης αφού τον ευχαρίστησε, φωτογραφίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ».