Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη με φόντο τις χθεσινές δεσμεύσεις στη ΔΕΘ

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ δίνει στη 1.00 μ.μ. ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δεχθεί πολλές ερωτήσεις για τα μέτρα που ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου που είχαν να κάνουν με την ελάφρυνση των φορολογικών βαρών για όλους τους πολίτες, τα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, αλλά και τις ειδικές παρεμβάσεις που ανακοίνωσε για τη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, νωρίς το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι πολλά από αυτά θα συμπεριληφθούν στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει προσεχώς στη Βουλή.

Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα ότι στο τέλος της τετραετίας της κυβέρνησης θα έχουν βγει από τον φορολογικό χάρτη το τέλος επιτηδεύματος και η εισφορά αλληλεγγύης, ενώ για τον ΕΝΦΙΑ επανέλαβε τις μειώσεις που έγιναν φέτος και θα γίνουν και το 2020, υπογραμμίζοντας όμως ότι ο φόρος δεν θα βγει εντελώς από το κάδρο.