Τιμητική για την κρουαζιέρα περιπέτειας στη διήμερη έκθεση του Αμβούργου

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ξεκινούν στις 11 Σεπτεμβρίου οι εργασίες του Seatrade Cruise Europe 2019 στο Αμβούργο της Γερμανίας ενώ θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις στα πλαίσια του Hamburg Cruise Days από 13 ως 15 Σεπτεμβρίου που διοργανώνονται από τον οργανισμό διαχείρισης του λιμένα Αμβούργου, σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση εταιρειών κρουαζιερόπλοιων CLIA (Cruise Line International Αssociation) και τον εκεί Δήμο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών αναμένεται να γίνει ανασκόπηση των εξελίξεων που έχουν σημειωθεί σε παγκόσμια κλίμακα στον τομέα της κρουαζιέρας με έμφαση στη διαμόρφωση των αγορών αλλά και να καταδειχθούν οι νέες αγορές με κορυφαία την περίπτωση των κρουαζιέρων περιπέτειας.

Στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν περιλαμβάνονται επισκέψεις-ξεναγήσεις στους τερματικούς σταθμούς επιβατών κρουαζιέρας του λιμένα Αμβούργου και ενημέρωση για τις καλές πρακτικές διαχείρισης των επιβατών κρουαζιέρας.

Να σημειωθεί ότι το επιβατικό τμήμα του λιμένα του Αμβούργου τα τελευταία χρόνια διεκδικεί την πρωτιά τεχνογνωσίας ανάμεσα στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά λιμάνια.