Ανακοίνωση νέου προγράμματος HELMEPA από τον CEO της AMSA

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της HELMEPA και της Αυστραλιανής Αρχής Ναυτικής Ασφάλειας AMSA, ο CEO της AMSA κ. Mick Kinley θα επισκεφθεί την Αθήνα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου για μια ενημερωτική ομιλία προς τα Μέλη της HELMEPA και την ευρύτερη ναυτιλιακή κοινότητα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τρέχοντα ζητήματα και να επιλύσουν απορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τα πλοία που επισκέπτονται τα λιμάνια της Αυστραλίας, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τις επιθεωρήσεις PSC.

Νωρίτερα την ίδια μέρα και παρουσία του κ. Kinley, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προγράμματος “Enhancing the Understanding of New and Enduring Challenges in Maritime Safety Culture in the Eastern Mediterranean”, που πραγματοποιείται με την ευγενική χρηματοδότηση του Lloyd’s Register Foundation (LRF), με συντονιστή τη HELMEPA και εταίρους τη CYMEPA, το Hellenic Lloyd’s και τη DYNAMARINe.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου της εταιρείας μέλους CERES στον Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 69, ισόγειο) και θα ξεκινήσει στις 10.00 πμ. Οι Εταιρείες Μέλη της HELMEPA θα λάβουν επίσημη πρόσκληση εντός των επόμενων ημερών, ενώ υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο training@helmepa.gr.