Ποια δρομολόγια δεν θα εκτελεστούν λόγω του απαγορευτικού απόπλου

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Οι ισχυροί άνεμοι ως 9 μποφόρ στο Αιγαίο  δημιούργησαν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες με αποτέλεσμα να εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια για Κρήτη με τα ε/γ-ο/γ «Βlue Galaxy» για Χανιά και το «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» για Ηράκλειο. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Aegean Speed Lines το δρομολόγιο του πλοίου H/S SPEEDRUNNER 3 από τα νησιά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο προς Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί ενώ ακυρώνεται και  το δρομολόγιο του Σαββάτου 14/9/2019, 07:30 από Πειραιά προς Σέριφο – Σίφνο – Μήλο. Το H/S SPEEDRUNNER 3 θα εκτελέσει το δρομολόγιο το Σάββατο 14/9//2019 από Μήλο προς Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά

Από το λιμάνι της Ραφήνας θα εκτελεστεί μόνο το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος» για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.