ΔΕΘ: Κορύφωση κίνησης και ενδιαφέροντος ενόψει λήξης

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 1 λεπτό

Κορύφωση της κίνησης και του ενδιαφέροντος σημειώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο της 84ης ΔΕΘ. Οι επισκέπτες κατέκλυσαν και χθες όλα τα σημεία του εκθεσιακού κέντρου και έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» σε μία ακόμη ΔΕΘ.

Το μουσικό κομμάτι της διοργάνωσης «σφραγίστηκε» χθες με την μοναδική Ελένη Φουρέιρα, η οποία μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο, συγκέντρωσε πολλούς χιλιάδες θαυμαστές της στην συναυλία της, στην κεντρική σκηνή της ΔΕΘ.

Απόψε στην ίδια σκηνή στις 21:00 θα ανεβούν ο Μάκης Δημάκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Βασίλης Δήμας. Το σερί των συναυλιών της φετινής διοργάνωσης θα κλείσει αύριο στις 21:30 η Πάολα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις της 84ης ΔΕΘ, το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με δεκάδες δράσεις φορέων, συλλόγων, Πανεπιστημίων, Επιμελητηρίων.

Εντυπωσιακές χορογραφίες και κοστούμια χαρακτηρίζουν τις εκδηλώσεις της τιμώμενης χώρας, Ινδίας, η οποία όλο το Σαββατοκύριακο θα «γοητεύσει» τους επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ στην υπαίθρια σκηνή στο περίπτερο 13.

Με διπλάσιες συμμετοχές σε σχέση με την περσινή διοργάνωση ξεκινά σήμερα και το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ, το οποίο διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ) με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo.

Ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων του Ράλλυ θα διεξαχθεί σήμερα από τις 14:00-18:00 στη νότια πύλη της ΔΕΘ, όπου θα δοθεί και η εκκίνηση του αγώνα, στις 20:30. Ο τερματισμός του Ράλλυ και η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί αύριο στη νότια πύλη της ΔΕΘ από 13:00-18:00.