Μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες και γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Διαδοχικές επιθέσεις δέχθηκαν τα ξημερώματα σήμερα τράπεζες και γραφεία της ΝΔ, σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Με βάσει τις πρώτες πληροφορίες, οι επιθέσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, στην Ανω Γλυφάδα, στον Άλιμο στην Κυψέλη και στον Βύρωνα.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 1:35 στον Αλιμο, όταν η ομάδα των αγνώστων «χτύπησε» σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου. Η ίδια ομάδα επιτέθηκε και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ που βρίσκονται απέναντι από το τραπεζικό υποκατάστημα.

Ένα λεπτό αργότερα, μια άλλη ομάδα εξαπέλυσε επίθεση στην Άνω Γλυφάδα, προκαλώντας φθορές και γραφεία της ΝΔ, επί της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου.

Οι δυο τελευταίες επιθέσεις καταγράφηκαν λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα. Στην πρώτη περίπτωση ομάδα αγνώστων προκάλεσε ζημιές σε πρόσοψη τράπεζας στην οδό Κερκύρας 51 στην Κυψέλη, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στον Βύρωνα επι της Φορμίωνος 132.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 25 προσαγωγές υπόπτων για τις επιθέσεις. Οι έξι προσαγωγές έγιναν στον Αλιμο, οι εννέα στη Γλυφάδα και οι υπόλοιπες σε Κυψέλη και Βύρωνα.