Πως να ξεκλειδώσετε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ χωρίς κέρματα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η ανθρώπινη επινοητικότητα δεν έχει τέλος, δίνει λύσεις από τα πιο σύνθετα ως τα απλούστερα προβλήματα της καθημερινότητας. Έχετε αναλογιστεί τι θα κάνατε αν χρειαζόσασταν καρότσι για το σουπερ μάρκετ αλλά δυστυχώς ξεμείνατε από κέρματα;

Μην ανησυχείτε την λύση έδωσε μία χρήστης των κοινωνικών δικτύων από τη Αγγλία η οποία κατέληξε σε ένα πολύ απλό κόλπο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Αντί να χρειαστεί να μπει στο σούπερ μάρκετ, να φτάσει μέχρι το ταμείο, να ζητήσει από τον υπάλληλο να του κάνει ψιλά και να πάει πάλι έξω για να πάρει το καρότσι, σκέφτηκε να στραφεί στα απλά κλειδιά για βοήθεια.

Έτσι λοιπόν η χρήστης του Twitter με το όνομα @leninsgf_ έβαλε στην ειδική εγκοπή του καροτσιού – που συνήθως προορίζεται για το κέρμα του ενός ευρώ – το στρογγυλό τμήμα του κλειδιού και κατάφερε να ξεκλειδώσει το καρότσι.

«Έξυπνο κόλπο εάν δεν έχετε κέρματα για το καρότσι του σούπερ μάρκετ» έγραψε στον λογαριασμό της την περασμένη Παρασκευή. Και η ανάρτησή της συγκέντρωσε ανάμικτες κριτικές.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν πως το κλειδί θα μπορούσε να γίνει ενοχλητικό και να προκαλέσει ακόμη και κάποιον τραυματισμό στην κοιλιά αν ξεχαστείς. Άλλοι είπαν ότι έτσι και «κολλήσει» στο καροτσάκι, θα κλειδωθείς έξω από το σπίτι σου με κάποιους ωστόσο να απαντούν πως είναι ένα «απίστευτο κόλπο» που σίγουρα θα δοκιμάσουν την επόμενη φορά που θα πάνε στο σούπερ μάρκετ.