Αυτοκριτική Τσακαλώτου για ΕΡΤ: “Δεν τα πήγαμε καλά”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

“Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά», φέρεται να δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε ανοιχτή εκδήλωση της Πέμπτης, στην οποία παραβρέθηκαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υπογράμμισε, η είδηση πρέπει να διακρίνεται από την άποψη και «να ξέρουν όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ότι στη δική τους τηλεόραση, στη δημόσια τηλεόραση, θα μάθεις την είδηση, ασχέτως αν θα μάθεις μετά το σχόλιο».

Στο πλαίσιο της συζήτησης για τα λάθη όσο το κόμμα ήταν στην εξουσία, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην ΕΡΤ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «δεν το πήραμε σοβαρά».

Για «στρατηγική αποτυχία» στην ΕΡΤ έκανε λόγο και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου τονίζοντας την ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων δημοκρατικών θεσμών και στο θέμα της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ από την πλευρά της, η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε για απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων και οι Ευρωπαίοι  είναι αρνητικοί στην ευρωπαϊκή ενοποίηση, επειδή δεν εισέπραξαν κάποια απτή αλλαγή στην προσωπική τους ζωή.