Είδαν το χάρο με τα μάτια τους οι επιβάτες πτήσης της Delta (βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Άγιο είχαν οι επιβάτες πτήσης της εταιρείας Delta που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Ατλάντα για το Φορτ Λόντερντεϊλ όταν το αεροπλάνο ενώ βρισκόταν στη μέση της διαδρομής έχασε απότομα ύψος και από τα 39.000 πόδια βρέθηκε στα 10.000!

Αμέσως επικράτησε πανικός με τους επιβάτες να αποχαιρετούν τους δικούς τους καθώς φοβήθηκαν για το χειρότερο. Ένας από τους επιβάτες μίλησε σε τηλεοπτικά δίκτυα για όσα έζησε: «Ξαφνικά άρχισα να νιώθω πως πέφτουμε. Χάναμε ύψος και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή, ενώ επικράτησε χάος μεταξύ των επιβατών. Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα πως κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει, ενώ μια αεροσυνοδός έλεγε συνεχώς από το μεγάφωνο, “μην πανικοβάλεστε“. Προφανώς ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όλοι είχαμε πανικοβληθεί», είπε ο Χάρις ντεΒόσκιν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στις 4:34 το αεροσκάφος της Delta βρισκόταν σε ύψος 39.000 ποδιών και στις 4:42 είχε πέσει στα 9.975. Στο συμβάν δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ η εταιρία ανέφερε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από δυσλειτουργία στην συμπίεση της καμπίνας. Το αεροσκάφος έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα.