Ντέμι Μουρ: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το βιασμό στα 15!

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Συγκλονίζει πριν καν εκδοθεί το αυτοβιογραφικό βιβλίο της γνωστής ηθοποιού Ντέμι Μούρ «Inside Out» στο οποίο μεταξύ άλλων περιγράφει με παραστατικό τρόπο τον βιασμό της στα 15 της χρόνια και μάλιστα υπό τις “ευλογίες” της ίδιας της, της μητέρας!

Η γνωστή ηθοποιός, Ντέμι Μουρ, σε συνέντευξή της μίλησε για το βιβλίο της και για τα όσα διηγείται σ’ αυτό. Μάλιστα, περιέγραψε τον βιασμό που έζησε σε ηλικία 15 χρονών, αποκαλύπτοντας πως ο βιαστής της πλήρωσε την αλκοολική μητέρα της 500 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί της. Ακόμη πιο σοκαριστική είναι πως ο βιαστής της μόλις τελείωσε την πράξη του την ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι που σε πούλησε η μάνα σου για 500 δολάρια;».
«Ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία», έγραψε στο βιβλίο.

Η Ντέμι Μουρ, όπως είπε πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς η μητέρα της την έπαιρνε μαζί της στα μπαρ για να τραβάει την προσοχή των αντρών. Μάλιστα ως παιδί, προσπαθούσε να την βοηθήσει να βγει από όλο αυτό και να απεξαρτηθεί από τους εθισμούς. Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Νέο Μεξικό, αλλά ο βιολογικός της πατέρας άφησε τη μητέρα της πριν γεννηθεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τα όσα είπε στο αμερικανικό δίκτυο ABC: