Δήμος Καλαμάτας: Πρόστιμο στο Μ-Λ ΚΚΕ για αφίσα του ΚΚΕ (μ-λ)!!!

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Το μπέρδεμα των περισσότερων μεταξύ Μ-Λ ΚΚΕ και ΚΚΕ (μ-λ) μπέρδεψε και τον Δήμο Καλαμάτας ο οποίος υπέπεσε σε γκάφα.

Ο Δήμος Καλαμάτας θέλησε να επιβάλλει πρόστιμο στο ΚΚΕ (μ-λ), όμως μπερδεύτηκε από τον τίτλο και τελικά έστειλε το λογαριασμό στο Μ-Λ ΚΚΕ!

Μάλιστα, το δεύτερο εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αγανάκτησή του όχι τόσο επειδή μπερδεύτηκε το όνομά του μ’ αυτό του άλλου κόμματος αλλά για καθαρά πολιτικούς λόγους.

Η σχετική ανακοίνωση η οποία αποκαλύπτει και την γκάφα του Δήμου Καλαμάτας:

«Με απόφαση τού Δημάρχου Καλαμάτας, επιβάλλεται στο Μ-Λ ΚΚΕ, πρόστιμο 500€, σύμφωνα με τις διατάξεις… 5 νόμων. Οι διατάξεις αφορούν την αφισοκόλληση και εφαρμόζονται για την προεκλογική περίοδο του Ιούνη του 2019, στην Καλαμάτα. Η απόφαση κοινοποιήθηκε τρεις μήνες μετά τις εκλογές. Με αυτήν και παρόμοιες αποφάσεις, επιχειρείται η φίμωση των απόψεων των κομμάτων της πραγματικής αριστεράς».

Και ολοκληρώνει: «Στην απόφαση Δημάρχου, που επισυνάπτουμε παρακάτω, το πρόστιμο επιβάλλεται στο Μ-Λ ΚΚΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, (σ.σ. με πλήρη και λεπτομερή γραφή), “καθώς έχει προβεί σε ρύπανση με επικόλληση αφισών….. με θέμα “ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΨΗΦΙΣΤΕ – ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΚΕ (μ-λ)”».