Πατούλης σε Τσίπρα: «Σταματήστε την αφισορύπανση»

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Ο Γιώργος Πατούλης, που προ ημερών μαζί με τους δημάρχους του Λεκανοπεδίου ξεκίνησε εκστρατεία κατά της αφισορύπανσης, φωτογραφήθηκε μάλιστα κάτω από μια αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για το φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος την Κυριακή και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει αυτήν την πρακτική και να προβάλλει τις δράσεις του κόμματος του μέσα από τις νέες τεχνολογίες.

Υπενθυμίζεται πως η αφισοκόλληση των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ ήδη προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση, με την Νέα Δημοκρατία να καταγγέλλει την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματίσει ομιλία στο φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ την Κυριακή, για την οποία έχουν αναρτηθεί αφίσες σε όλη την Αττική.

Στην Νέα Δημοκρατία τονίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση μιλούσε για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς και «τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!».

Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη

Κύριε Τσίπρα, δώστε εντολή να σταματήσει άμεσα η αφισορύπανση της Αττικής. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να προβάλλει τις δράσεις της χωρίς να ρυπαίνει τις πόλεις μας, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.