ΗΠΑ: Αυτός είναι ο χειρότερος serial killler – Ομολόγησε 93 φόνους (βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Αποκαλύψεις που τον κατατάσσουν ως το χειρότερο serial-killer της Αμερικής έκανε ο 79χρονος σήμερα Σάμιουελ Λιτλ ο οποίος  σκότωνε κυρίως γυναίκες από τη δεκαετία του 1970 ως το 2005

Ο Λίτλ που είναι ήδη φυλακισμένος με ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία 3 γυναικών από το 2104, δημιούργησε έναν ειδικό ιστότοπο στον οποίο μπορεί κανείς να δει τις βιντεοσκοπημένες ομολογίες του μαζί με σκίτσα των θυμάτων που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) έχει μέχρι στιγμής επαληθεύσει τους 50 από τους φόνους.

«Για χρόνια, ο Σάμιουελ Λιτλ πίστευε ότι δεν θα τον έπιαναν, διότι νόμιζε πως τα θύματά του δεν μέτραγαν για κανέναν», εξήγησε η Κρίστι Παλάτσολο, αναλύτρια του FBI. «Μολονότι βρίσκεται ήδη στη φυλακή, το FBI θεωρεί ότι είναι σημαντικό να αποδοθεί δικαιοσύνη για καθένα από τα θύματά του, να κλείσουν όσες υποθέσεις είναι δυνατόν», πρόσθεσε η ίδια.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία θεωρεί πως όλες οι ομολογίες του Λιτλ είναι αξιόπιστες και πως «πολλοί από αυτούς τους θανάτους θεωρήθηκαν αρχικά πως οφείλονταν σε υπερβολική δόση, σε ατυχήματα, ή σε αδιευκρίνιστα αίτια. Πολλά πτώματα δεν βρέθηκαν ποτέ».

Ο αφροαμερικανός πρώην πυγμάχος, γνωστός επίσης με το όνομα Σάμιουελ ΜακΝτάουελ, συνελήφθη για πρώτη φορά το 2012, σε κέντρο αστέγων στο Κεντάκι. Εκδόθηκε στην Καλιφόρνια στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείτο για μια υπόθεση ναρκωτικών.

Αφού μετήχθη στην Καλιφόρνια, δείγματα του γενετικού υλικού του επέτρεψαν στις αρχές να τον συνδέσουν με τρεις υποθέσεις που παρέμεναν αδιαλεύκαντες – τις λεγόμενες cold cases – με αποτέλεσμα να προσαχθεί σε δίκη και να καταδικαστεί το 2014 για τις δολοφονίες τριών γυναικών στο Λος Άντζελες μεταξύ του 1987 και του 1989. Και οι τρεις τους υπέστησαν ξυλοδαρμό και κατόπιν στραγγαλίστηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ