Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτογελιοποίηση της κυβέρνησης η ΕΔΕ για τον χασισοκαπνό”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

 

Με σφοδρά επικριτικά σχόλια κατά της κυβέρνησης απαντούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ισχυριζόμενες ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση σχετικά με το αν μύριζε χασίς το Μαξίμου!

Υπενθυμίζεται ότι την μυρωδιά του χασίς είχε ανακαλύψει ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, κάνοντας λόγο για «χασισοκαπνό».

Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης της ΝΔ. «Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα». Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού» στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια», υπογραμμίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η περίφημη δήλωση Παπαδημητρίου προέκυψε ύστερα από ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Liberation» που είχε τον επικριτικό για τον πρωθυπουργό τίτλο: «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία». Τότε ο Μπ. Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ επιτέθηκε κατά των ανταποκριτών του ξένου τύπου, λέγοντας ότι: «έγλειφαν τα παπούτσια των ΣΥΡΙΖΑίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ότι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».