Ο πρώην φρούραρχος θα καταθέσει αν πήρε μυρωδιά από το χασισοκαπνό στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Θα μπορούσει κανείς να πει ότι είναι “από τα ..άγραφα”. Κι όμως συνέβη κι αυτό! Η ιστορία με τον χασισοκαπνό στο Μέγαρο Μαξίμου την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται, καθώς στις 14 Οκτωβρίου, ενώπιον του Πταισματοδίκη θα βρεθεί  ο πρώην φρούραρχος του Μεγάρου Μαξίμου για να καταθέσει αν πήρε μυρωδιά από χασίς, κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Και όλα αυτά, μετά τους ισχυρισμούς του Μπάμπη Παπαδημητρίου, λίγες μέρες μετά τις εκλογές,  για τα “γεμάτα χασισοκαπνό γραφεία στο Μαξίμου».

Η Δικαιοσύνη ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ  και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ,  σχολίασε με καυστικό τρόπο την εξέλιξη αυτού του θέματος που περισσότερο ανήκει στα παραπολιτικά, ως είδηση:

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα».

Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».