Συνεδριάζει το μεσημέρι η ΚΟ της ΝΔ – Ομιλία Μητσοτάκη στους βουλευτές

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Στα πεπραγμένα της κυβέρνησης τις πρώτες 100 ημέρες  διακυβέρνησης και τον προγραμματισμό των επόμενων 100 μέχρι το τέλος του έτους θα αναφερθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη 1 το μεσημέρι κατά της ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα εσωτερικής πολιτικής. Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να δώσει έμφαση στην πορεία της οικονομίας και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για τον αναπτυξιακό νόμο και το φορολογικό νομοσχέδιο.

Η επιτυχής έκδοση του 10ετούς ομολόγου έχει προκαλέσει ικανοποίηση στο κυβερνητικό επιτελείο, το οποίο εκτιμά ότι η εμπιστοσύνη των αγορών αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη για την επιτυχία της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Άλλωστε οι προβλέψεις στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων και ταυτόχρονα υλοποίησης των δεσμεύσεων για μείωση της φορολογίας αποτελούν τα πρώτα απτά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός στις 11:30 θα συναντήσει στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπία της Εκκλησίας της Κρήτης ενώ στις 15:00 θα συναντήσει  τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk.