Τζάστιν Τριντό : Για πρώτη φορά με αλεξίσφαιρο γιλέκο λόγω απειλών

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Με καθυστέρηση μιάμισης και πλέον ώρας και με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Τζάστιν Τριντό σε προεκλογική συγκέντρωση στο Οντάριο, εξαιτίας απειλών για την ασφάλεια του.

Σύμφωνα με το δίκτυο CBC του Καναδά ο ηγέτης των Φιλελευθέρων που διεκδικεί την επανεκλογή του στην πρωθυπουργία στις εκλογές της 21ης Οκτωβρίου, εμφανίστηκε στη συγκέντρωση στη Μισισάουγκα -μια πόλη στα προάστια του Τορόντο- όπου παρευρίσκονταν περίπου 2.000 υποστηρικτές του με σακάκι και αλεξίσφαιρο γιλέκο αν και σχεδόν πάντα στις προεκλογικές εμφανίσεις του παρουσιάζεται μόνο με πουκάμισο.

Όπως αναφέρει το CBC, «μια μεγαλύτερη από το συνηθισμένο ομάδα σωματοφυλάκων» αναπτύχθηκε γύρω από τον Τριντό ύστερα από μια «απειλή για την ασφάλεια».

Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του Τριντό δεν θέλησαν να σχολιάσουν για ποιο λόγο υπήρξαν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στη χθεσινή συγκέντρωση.

Ο Τριντό εκφώνησε την ομιλία του χωρίς απρόοπτα, έχοντας γύρω του πολλούς αστυνομικούς, και στη συνέχεια κατέβηκε από τη σκηνή για να χαιρετίσει τον κόσμο πριν αποχωρήσει από την αίθουσα.