Προς υλοποίηση μετά από 13 χρόνια το Cambas project

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

 

Προ των πυλών βρίσκεται μετά από 13 χρόνια αναμονής, η υλοποίηση του Cambas project όπως αναφέρουν πηγές της Reds μετά την έγκριση της Πολεοδοµικής Μελέτης της Περιοχής Οργανωµένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων (ΠΟΑΠΔ) τριτογενούς τομέα στην Κάντζα Παλλήνης και την επικύρωση καθορισµού οριογραµµών ρεµάτων από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ).

Το αναμενόμενο πράσινο φως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, θα οδηγήσει στην λήψη της έγκρισης δόμησης από την Reds και κατ’ επέκταση στην έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών.

Το έργο περιλαμβάνει ανάπτυξη γραφειακού hub υψηλών προδιαγραφών, προσελκύοντας μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Τα επενδυτικά σχέδια προβλέπουν επίσης την ανάδειξη των ιστορικών διατηρητέων κτιρίων που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των σχεδίων ανάπτυξης της Reds.

Το Cambas project θα διαθέτει επιφάνεια 132.815 τετραγωνικά μέτρα, από τα οποία οι ανοιχτοί χώροι θα είναι 53.115 τ.μ. και η δομήσιμη επιφάνεια θα είναι 79.700 τ.μ. Από αυτά σε 30.000 – 40.000 τ.μ. θα αναπτυχθούν χώροι γραφείων, με την υπόλοιπη ανάπτυξη να διαθέτει κινηματογραφικές αίθουσες, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, χώρους αναψυχής, χώρους πολιτιστικών χρήσεων και ξενοδοχείο.

Ακόμη τα σχέδια περιλαμβάνουν και την υλοποίηση μουσείου οινοποιίας που θα αναδεικνύει την ιστορία του χώρου.