Η παραδοχή του Γιάννη για τον ερχομό του μωρού και πόσο τον άλλαξε (βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι πανέτοιμος για την νέα σεζόν, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα ενώ θα γίνει και για πρώτη φορά πατέρας. Ο Greek Freak μίλησε για την προετοιμασία των Μπακς μέχρι τώρα, ενώ για πρώτη παραδέχεται την είδηση για το παιδί που περιμένει η κοπέλα του.

«Κάθε ημέρα γινόμαστε καλύτεροι και σταδιακά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Το πλάνο μας είναι να κινείται η μπάλα και όταν τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να είναι επιθετικοί, όλοι συμμετέχουν. Και αυτό θα κάνουμε όλη την χρονιά. Χρειαζόμαστε από τον καθένα να βγει μπροστά και να κάνει το καλύτερο που μπορεί όλη την χρονιά. Είναι τέλεια φέτος.

Προφανώς είχαμε βάθος στον πάγκο μας πέρυσι, αλλά φέτος είμαστε ακόμα καλύτεροι. Τα παιδιά βελτιώθηκαν, μεγάλωσαν είναι έτοιμοι. Λατρεύω τα πάντα σε αυτή την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το καλύτερο, θα είναι έτοιμοι όλη την σεζόν και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που θέλω να είναι»

Πριν από μερικές ημέρες η κοπέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, αποκάλυψε μέσω instagram ότι οι δυο τους θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού αστειεύτηκε, μίλησε για το πως το βιώνει μέχρι τώρα, ενώ σχολίασε ότι έλεγαν πόσο ώριμος ήταν, αλλά τώρα άλλαξε πραγματικά.

«Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο instagram. Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό. Πλάκα κάνω. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δεν θέλω να μιλάω πολύ γιαυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη το ίδιο και τα αδέλφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει».

Μάλιστα σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τα παιδικά αξεσουάρ ο Γιάννης σχολίασε αστειευόμενος: «Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom freaks και ταιριαστά αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του. Με έχει αλλάξει ήδη το μωρό. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει.

Ερωτώμενος για το φύλλο του παιδιού και τι προτιμάει ο superstar των Bucks αφού κομπιάζει για μια στιγμή δείχνοντας εμφανώς ότι θα προτιμούσε αγόρι απαντά: «Ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή».