Κικίλιας προς Ρουβίκωνα: Είστε άνανδροι, δεν τρομοκρατούμαι

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Μέλη της αναρχικής οργάνωσης “Ρουβίκωνας” εισέβαλαν στη 1.30 το μεσημέρι στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια πέταξαν φειγ βολάν και κόκκινη μπογιά. Ένας εκ των 4 δραστών συνελήφθη ενώ οι άλλοι τρεις διέφυγαν.

Ο υπουργός Υγείας απάντησε στους αντιεξουσιαστές, «δεν τρομοκρατούμαι» με ανάρτησή του στο twitter. Ο κ. Κικίλιας τους χαρακτηρίζει άνανδρους και ευχαριστεί την αστυνομία, στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον έναν από τους τέσσερις εισβολείς. Ο κ. Κικίλιας έγραψε:

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία».

Δείτε την ανάρτηση:

Καταδίκη από την κυβέρνηση

Την επίθεση αντιεξουσιαστών στο γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπος Στέλιος Πέτσας.

«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται. Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας.