Λεκτική επίθεση στον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η σημαιοφόρος του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης από Βρυξέλλες προς Αθήνα και του επιτέθηκε φραστικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» είπε στον τέως πρωθυπουργό η δημοσιογράφος πριν οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα τής ζητήσουν να απομακρυνθεί.

«Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά» είπε στον τέως πρωθυπουργό, ο οποίος χαμογελούσε αμήχανα, δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Livemedianews.gr

 

Ποια είναι η Γεωργία Μπιτάκου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γεωργία Μπιτάκου «επιτίθεται» στον Αλέξη Τσίπρα, για τις επιλογές της κυβέρνησή του, ειδικά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Η δημοσιογράφος από τη Μάνη ήταν μια εκ των διοργανωτών των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε βόρεια Ελλάδα και Αθήνα.

Το 2006 ακολούθησε ως δημοσιογράφος τον αδερφό της γνωστό αθλητή μαχητικών σπορ Σταμάτη Μπιτάκο, σε αγώνες στην Κωνσταντινούπολη. Επιστρέφοντας αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διοργάνωση τέτοιων events.

Οι εκπομπές και διοργανώσεις με τίτλο No limits, στις οποίες παρουσιάζονται και διαγωνίζονται διάσημοι αθλητές στα αθλήματα kick boxing και muay thai γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και κάνουν γνωστή την Γεωργία Μπιτάκου σε όλο τον κόσμο η οποία παρουσιάζει και και διοργανώνει τα events.