Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Συνάντηση με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη είχε σήμερα  Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Στη συνάντηση, σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, συζητήθηκαν τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε ότι αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να ολοκληρώσουν και να καταθέσουν μέσα στον Νοέμβριο τον φάκελο για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο που απαιτείται, ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία έγκρισης και αδειοδότησης .

Σχετικά με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πριν από μερικές ημέρες υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έκτου προβλήτα, μιας επένδυσης που αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ από την κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο και στην οποία συμμετέχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Όσο για την επένδυση του Ρώσου επιχειρηματία στο Παλιούρι Χαλκιδικής, αφορά στη δημιουργία «Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος», στην περιοχή που λειτουργούσε προηγουμένως το ξενοδοχείο «Ξενία».