ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση καταργεί από την πίσω πόρτα το αφορολόγητο”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Κριτική στην κυβέρνηση με  αφορμή τις προωθούμενες αλλαγές σε ό,τι αφορά τη χρήση πλαστικού χρήματος, ασκεί ο  ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι  ” έρχονται και οι επιβαρύνσεις, μετά την επιβεβαίωση ότι ο θησαυρός των ελαφρύνσεων που έταζε ο κ. Μητσοτάκης στα χαμηλά και μεσαία στρώματα ήταν άνθρακες.

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου τονίζει: “Χιλιάδες νοικοκυριά, με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, θα βρεθούν αντιμέτωπα με επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις 22%, αφού η υποχρέωση συγκέντρωσης του 30% του εισοδήματός τους σε ηλεκτρονικές αποδείξεις θα είναι άπιαστο όνειρο.

Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση καταργεί από την πίσω πόρτα το αφορολόγητο που κατάφερε να διατηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό, δεν το λέει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, το λένε και Τα Νέα που φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν τα λες.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης, που κέρδισε τις εκλογές με σημαία τις δήθεν ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, θα είναι πολύ ευρηματικός στις δικαιολογίες για τη νέα του απάτη”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.