Πέτσας για Τσίπρα: “Όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση: στο γόνατο”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή τα ειρωνικά σχόλια του του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο  Facebook, ,με αφορμή την απουσία των ευρωβουλευτών της ΝΔ από συζήτηση για τα Δυτικά Βαλκάνια.

«Ο κ. Τσίπρας, όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση: στο γόνατο. Η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνεί σε οποιοδήποτε κείμενο που δεν αναφέρεται ρητά στην τήρηση των υποχρεώσεων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Για τον κ. Τσίπρα είναι “ψιλά γράμματα” αυτά. Όχι όμως για τους Έλληνες. Γι΄ αυτό και οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν από την ψηφοφορία», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Πέτσας.

Σχολιάζοντας το σημείο της ανάρτησης του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τα εμπορικά σήματα στα μακεδονικά προϊόντα, ο κ. Πέτσας επισημαίνει  του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό «μπαγάσας» που απέδωσε  ο Αλέξης Τσίπρας  στον πρωθυπουργό: «Αλλά, ο κ. Τσίπρας δεν μένει μόνο σε αυτό. Αναφέρεται στην ανάρτησή του σε “Βορειομακεδόνες”, ενώ ο ίδιος έχει υπογράψει στη Συμφωνία των Πρεσπών να λέγονται “Μακεδόνες”. Σκέτο. Ούτε στον ίδιο δεν αρέσει η συμφωνία του; Ποιον κοροϊδεύει ο μπαγάσας.