Σοκαριστικό βίντεο από την πτώση 45χρονου από τον 6ο όροφο στο Γαλάτσι

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής οι κάτοικοι στην οδό Βεΐκου στο Γαλάτσι άκουσαν έκπληκτοι έναν δυνατό κρότο. Στον αριθμό 50, ένας άντρας, για άγνωστο λόγο πέφτει από τον 6ο όροφο και προσγειώνεται στην τέντα ενός φούρνου που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Εκείνη την στιγμή τέσσερις άντρες που πίνουν τον πρωινό τους καφέ, τρομάζουν από τον δυνατό θόρυβο και προσπαθούν να δουν τι έχει συμβεί.

Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώνουν πως ακριβώς από πάνω τους ένας 45χρονος, γνωστός στην περιοχή, έχει σωθεί ως εκ θαύματος. Ο ίδιος σε κατάσταση σοκ απλά ανοιγοκλείνει τα μάτια του, δεν μιλάει αλλά ούτε μπορεί να κουνήσει τα άκρα του.

Μια γυναίκα που διατηρεί ένα κατάστημα ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία τρέχει αμέσως να καλέσει το 166. Οι θαμώνες του φούρνου προσπαθούν να δώσουν στον 45χρονο ένα μπουκάλι νερό. Λίγα λεπτά αργότερα φτάνει στο σημείο το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικης αφού σκίζουν την τέντα του καταστήματος καταφέρνουν να κατεβάσουν τον άνδρα ο οποίος διεκομίσθη από το ΕΚΑΒ  στο νοσοκομείο.

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί για το πως ο 45χρονος βρέθηκε στο κενό. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ίσως ζαλίστηκε γιατί τον ταλαιπωρούσε μια ίωση το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως το πρόβλημα υγείας ήταν πιο σοβαρό και ίσως επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.