Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Κρήτη και άλλα σημεία της Ελλάδας

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Άδειες χορήγησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για τουριστικές κατοικίες σε Κρήτη, Κάρυστο, Πρέβεζα, Παγγαίο και Κάρπαθο.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Κρήτης αποφάσισε την επιβολή πρόσθετων όρων για την ανέγερση και λειτουργία από την Μανούσακα Α. & Ξυγκάκης Ι. ΙΚΕ του έργου «Συγκρότημα τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών με τέσσερα ισόγεια πέτρινα κτίρια και με υπόγειο, υπόσκαφο κτίριο κατοικιών και κολυμβητική δεξαμενή» στην θέση Λάκκοι, εκτός οικισμού Σκαλωτής του Δήμου Σφακίων για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της επηρεαζόμενης περιοχής του δικτύου NaturaGR 4340012 «Ασφένδου-Καλλικράτης και Παράκτια ζώνη».

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Kαρύστου χορήγησε άδεια στην Χρήστος Γ.Σ. Μωραίτης Μον. ΙΚΕ για 3 νέες υπόσκαφες τουριστικές κατοικίες με πισίνες.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Καρπάθου χορήγησε άδεια στον κ. Σταύρο Οθειτη για τουριστικές κατοικίες σε νέα διώροφη οικοδομή.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Χανίων χορήγησε άδεια στον κ. Στυλιανό Αντωνογιαννάκη για 3 νέες διώροφες πέτρινες τουριστικές κατοικίες στην Κίσαμο.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Πρέβεζας χορήγησε άδεια στον κ. Σωτήρη Γεωργατσέλο για 3 τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες στην οδό Σμύρνης 18 στην Πρέβεζα.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Παγγαίου χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΚΕ για 6 τουριστικές κατοικίες και χώρο υποδοχής.