Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί της British Airways

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η British Airways αποκάλυψε ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί της για το 2020.

Η Νέα Υόρκη παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών, με το Ορλάντο, το Λας Βέγκας, το Ντουμπάι και το Μπαρμπάντος να αποτελούν τους πέντε καλύτερους προορισμούς διακοπών.

Οι προορισμοί για μακρινά ταξίδια διακοπών για το 2020 περιλαμβάνουν την Πούντα Κάνα, το Κανκούν, το Ντουμπάι, τα Μπαρμπάντος, την Αντίγκουα, τον Μαυρίκιο και το Κέιπ Τάουν, ενώ ο Ιανουάριος είναι ο δημοφιλέστερος μήνας για τους λάτρεις του ήλιου και για αποδράσεις από τις  πόλεις.

Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι προορισμοί διακοπών για το 2020 αποτελούν οι Σεϋχέλλες, το Ντέρμπαν, το Τελ Αβίβ, οι Μαλδίβες, το Νταλαμάν, η Πάλμα και το Μαρακές.

Το Τόκυο σημείωσε επίσης σημαντική αύξηση για κρατήσεις το 2020, καθώς οι θαυμαστές του αθλητισμού συρρέουν στην πόλη κατά τη διάρκεια του έτους που θα φιλοξενήσει τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για Ευρωπαϊκά σύντομα διαλείμματα είναι η Τενερίφη, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Κέρκυρα και το Φάρο, με τη φετινή νέα εποχιακή διαδρομή της Κω, να είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους για τους λάτρεις του ήλιου το 2020. Η καινούργια διαδρομή της British Airways προς την Αττάλεια αποτελεί επίσης επιτυχία, για διακοπές επτά διανυκτερεύσεων.

Το all-inclusive είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τους πελάτες της British Airways, ενώ η έρευνα από την ABTA δείχνει επίσης ότι το 21% των ταξιδιωτών  εντός των επόμενων δώδεκα μηνών σκοπεύει να κάνει τις διακοπές all-inclusive.

Η Claire Bentley, Διευθύνουσα Σύμβουλος της British Airways Holidays, δήλωσε: «Οι παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου αγαπούν να ταξιδεύουν και η λίστα των διακοπών μας δείχνει ένα μείγμα νέων και καθημερινών δημοφιλών προορισμών για το 2020. Το κλασικό “διάλειμμα” στη Νέα Υόρκη παραμένει ως ο πιο δημοφιλής προορισμός αλλά διαπιστώσαμε ότι οι διακοπές all-inclusive είναι τώρα η επιλογή των πελατών της British Airways Holidays και ότι οι κρατήσεις σε πιο εξωτικές τοποθεσίες, όπως οι Σεϋχέλλες και οι Μαλδίβες, αυξάνονται γρήγορα».