Βίντεο Τραμπ: Έγινε περίγελος και πάλι στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Βίντεο στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ συγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε ο Ομπάμα τον θάνατο του Μπιν Λάντεν και αυτόν με τον οποίο έκανε γνωστή ο Τραμπ την εξουδετέρωση του Αλ Μπαγκντάντι.

Σοβαρός και μετρημένος ενώπιον της κάμερας και των δημοσιογράφων, ο Ομπάμα αρκέστηκε να δηλώσει πως «μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, σκότωσαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν και πήραν μαζί τους τη σορό του. Ο θάνατός του δεν αποτελεί το τέλος των προσπαθειών μας. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που διεξήγαγαν αυτή την επιχείρηση. Να σας ευλογεί ο Θεός όπως και τις ΗΠΑ».

Από την πλευρά του, ο Τραμπ, σε έναν λόγο γεμάτο από γκριμάτσες και κινήσεις των χεριών του, χρησιμοποίησε λέξεις και φράσεις, που μάλλον κουβέντα με την παρέα του θυμίζουν, παρά επίσημη ανακοίνωση μπροστά σε εκατομμύρια μάτια σε όλο τον κόσμο. «Πέθανε σαν σκυλί, ένα όμορφο σκυλί. Δεν παίρνω τα εύσημα γι’ αυτό αλλά ποτέ δεν το κάνω. Είναι εντάξει, αλλά είμαστε εδώ πέρα και θα γράψω ένα βιβλίο, μάλλον 12 βιβλία, τα οποία όλα θα είναι εξαιρετικά» δήλωσε ο Τραμπ.

Την διαφορά στο ύφος και το ήθος των δύο τελευταίων προέδρων των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει με τον «καυστικό» του τρόπο, ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής Τζίμι Κίμελ παρουσιάζοντας το βίντεο που ακολουθεί: