Κομάντο του λιμενικού εξαρθρώνουν κύκλωμα πλαστογραφίας (βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας έκδοσης πλαστών εγγράφων και διαβατηρίων από άνδρες των Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος ήρθε στο φως της δημοσιότητας. To βίντεο αναρτήθηκε στο κανάλι του Λιμενικού Σώματος στο Youtube και δείχνει τις συλλήψεις των δραστών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στην περιοχή των Πατησίων εντοπίστηκε εργαστήριο με εξοπλισμό για την κατασκευή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα.

Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, στο Μεταξουργείο, που φέρεται ως ο εγκέφαλος της οργάνωσης, κατασχέθηκε πληθώρα πλαστών και κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων, δώδεκα κινητά τηλέφωνα, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που χρησιμοποιούνταν από το κύκλωμα για την αγοραπωλησία των πλαστών εγγραφών, στη περιοχή των Αχαρνών, συνελήφθησαν εννέα ακόμα άτομα, για τα οποία κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, καθώς στερούνταν  έγγραφων, ενώ οι δύο κατείχαν πλαστά έγγραφα.

https://www.youtube.com/watch?list=PLE70A9FB3E6CAFCD0&v=8_q5bVkchEw