Συνάντηση Μητσοτάκη με τους βουλευτές της ΝΔ

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Σε ξενοδοχείο στο Καβούρι έχει δοθεί το ραντεβού μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτακη και των βουλευτών της ΝΔ για να τα πουν σε πιο χαλαρό κλίμα το πρωί του Σαββάτου.

Στόχος αυτής της άτυπης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είναι να ακούσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις περιφέρειες τους οι βουλευτές ειδικά σε μια περίοδο που το μεταναστευτικό καίει.

Αν και η πρόσκληση Μητσοτάκη για «μπρέκφαστ» στο Καβούρι αναφέρεται σε άτυπη συνεδρίαση ζητώντας από τους βουλευτές casual εμφάνιση, θα υπάρξουν συζητήσεις για τις εξής θεματικές ενότητες: το προσφυγικό, τον προϋπολογισμό, την συνταγματική αναθεώρηση και ζητήματα ανάπτυξης και επενδύσεων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβλέπει να λάβουν το λόγο οι βουλευτές που δέχονται πίεση από το ακροατήριό τους, αποδεχόμενοι διαρκώς αιτήματα και ανησυχίες.

Ο πρωθυπουργός, πέρα από το μεταναστευτικό, θα αναφερθεί στον ευρύτερο κυβερνητικό σχεδιασμό για το επόμενο διάστημα.

Σε αυτό το πλαίσιο θα ενημερώσουν τους βουλευτές για την Συνταγματική Αναθεώρηση ο Γιώργος Γεραπετρίτης , για το μεταναστευτικό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τον προϋπολογισμό ο Χρήστος Σταϊκούρας και για τις Επενδύσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των βουλευτών και στο τέλος θα τοποθετηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.