Λοβέρδος: Σκευωροί πίσω από την δίωξη σε βάρος μου

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Για αμετανόητους σκευωρούς, που βρίσκονται πίσω από την παραγγελία της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για τη Novartis, έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος. 

Η δήλωση του κ. Λοβέρδου έχει ως εξής: «Εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, έβγαλαν σήμερα μόνοι τους και το τελευταίο προσωπείο. Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει».

Νωρίτερα, η κυρία Τουλουπάκη ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Λοβέρδου για το κακούργημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ εξακολούθηση.

H παραγγελία της κυρίας Τουλουπάκη έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την εισήγηση του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα να ανατεθεί η δικογραφία για τη Novartis σε εφέτες.

Με λιτό αλλά δηκτικό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής την παραγγελία της κ. Τουλουπάκη για άσκηση ποινικής δίωξης στον Α. Λοβέρδο. «Μια μέρα μετά το αίτημα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αφαίρεση του φακέλου από την κα Τουλουπάκη , αυτή σπεύδει άρον άρον, να παραγγείλει δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου. Πρόσθεσε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της σκευωρίας. Όμως η αλήθεια θα λάμψει».