Στις 29 Νοεμβρίου διεξάγεται το 13ο Συνέδριο της ΝΔ

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

«Το μέλλον αρχίζει τώρα». Αυτό θα είναι το σύνθημα του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα  διεξαχθεί από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών.

Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Tην έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τη δεύτερη μέρα  οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των  κομμάτων, εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και τοποθετήσεις των συνέδρων.

Θα υπάρξουν δύο θεματικές ενότητες.

Η πρώτη θα έχει τον τίτλο  «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».

Και η δεύτερη «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Στο τέλος της ημέρας, θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4 χλμ προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής με την τελική ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.