Το twitter «γλεντάει» τον Τσίπρα που θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η είδηση πως ο Τσίπρας θυμήθηκε την πορεία του Πολυτεχνείου έκανε χτες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αντιδράσεις.

Την είδηση αρχικά επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησης του στο Facebook χθες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, αναφέροντας πως «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται αύριο στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος».

Ωστόσο ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να επαναλάβει την απόφαση του, ότι δηλαδή θα δώσει κι εκείνος το «παρών» στην πορεία.

“Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας”, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Πολλοί πάντως θυμήθηκαν τις αποφάσεις του ως πρωθυπουργός στις αντίστοιχες ημέρες. Όταν δηλαδή όχι μόνο έβαζε τα ΜΑΤ να διαλύουν βίαια ειρηνικές πορείες για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, αλλά και να συλλαμβάνουν πρώην συντρόφους του.

Επίσης δεν ξεχνούν την σχέση που είχε αναπτύξει ως πρωθυπουργός με τον Ντόναλντ Τραμπ, κατακλύζοντας τον με επαίνους και κάνοντας ακόμη μία θεαματική kolotumba.

Οι χρήστες στο Twitter ξέρουν!

https://twitter.com/anarchistdonkey/status/1195981009768132608

https://twitter.com/commonsense489/status/1196005662599372802