Δωρεά της ONEX SYROS SHIPYARDS στο Λιμεναρχείο Σύρου

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη σταθερή συμβολή των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου στο έργο του Λιμενικού Σώματος εξέφρασε  με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ONEX SYROS SHIPYARDS, κ. Πάνο Ξενοκώστα, ο Λιμενάρχης Σύρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Ιωάννης Βαμβακούσης.

Στο κείμενο της επιστολής του ο Λιμενάρχης, εκφράζει τις ευχαριστίες της υπηρεσίας για τη δωρεά προς το Λιμενικό Σώμα ενός περιπολικού οχήματος (μοτοσυκλέτα).

Ο κ. Βαμβακούσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ευγενική αυτή δωρεά σας, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση των επιχειρησιακών μέσων και κατά ακολουθία στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δομής, ετοιμότητας και αποτελεσματικότητάς της, επ’ ωφελεία πάντοτε του κοινωνικού συνόλου και δη σε χρονικές περιόδους, όπως η παρούσα, όπου η ανάγκη παρουσίας των εκπροσώπων της πολιτείας, ένστολων και μη, είναι απαραίτητη όσο ποτέ».

Η ONEX SYROS SHIPYARDS ευχαρίστησε με τη σειρά της τη Λιμενική Αρχή Σύρου για το έργο της και υπόσχεται ότι θα είναι συμπαραστάτης της στον καθημερινό της αγώνα με τις δυνάμεις που διαθέτει και βάσει της εταιρικής φιλοσοφίας της: «Υπηρετούμε με περηφάνια αυτούς που περήφανα υπηρετούν την πατρίδα μας».