Χρήστες twitter: Δημιούργησαν Hashtag #Διαγραφη_Δριτσα για τις κυνικές δηλώσεις του (video)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Έντονη ήταν η αντίδραση των χρηστών στο twitter, για τη δήλωση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, ότι στη Μόρια γίνονταν μια φορά το εξάμηνο βιασμοί μικρών παιδιών.

Ο κ. Δρίτσας άφησε άφωνους τους παριστάμενους στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ με τα όσα είπε αλλά οι χρήστες του twitter όχι μόνο δεν σίγησαν, αλλά δημιούργησαν και hashtag, ζητώντας τη #Διαγραφη_Δριτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

https://youtu.be/8NVItT0nCbc

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ο Θοδωρής Δρίτσας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει τα εξής:

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες»

Δείτε μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά tweets: