Φορολοταρία Οκτωβρίου: Δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ολοκληρώθηκε η δημόσια κλήρωση αποδείξεων, γνωστή και ως φορο-λοταρία, για τις συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι με πλαστικό χρήμα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Από την κλήρωση αναδείχθηκαν, όπως κάθε μήνα, χίλιοι τυχεροί που ο καθένας κερδίζει χίλια ευρώ αφορολογητα και ακατάσχετα.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της 34ης κλήρωσης για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να “πατήσουν” στην ένδειξη “Δημόσιες Κληρώσεις” και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή, που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό, που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Οι λαχνοί στη φορολοταρία συγκεντρώνονται αυτόματα κάθε φορά που ο φορολογούμενος πληρώνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.