Τα πατριωτικά Χριστούγεννα της Μελάνια στον Λευκό Οίκο (video)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Πατριωτικό στολισμό επιλέγει για τα φετινά Χριστούγεννα η πρώτη κυρία των ΗΠΑ τον οποίο παρουσίασε η Μελάνια σε βίντεο που πόσταρε στο Twitter.

Στο βίντεο η Μελάνια Τράμπ εμφανίζεται να θαυμάζει το αποτέλεσμα της δουλειάς των εθελοντών που γέμισαν με στολίδια τον Λευκό Οίκο. Η Μελάνια μάλιστα προσθέτει τις τελικές πινελιές στην «πατριωτική διακόσμηση» που είχε ως στόχο να τιμήσει το «Πνεύμα της Αμερικής».

«Το Πνεύμα της Αμερικής φωτίζει τον Λευκό Οίκο», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης της η επισημαίνοντας ότι μοιράζεται αυτήν την «πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού» με μεγάλη χαρά, ώστε να τη θαυμάσουν όλοι και να βιώσουν την ομορφιά της εποχής των Χριστουγέννων.

Η διακόσμηση του Λευκού Οίκου περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, στολίδια που παραπέμπουν στην αστερόεσσα και την καμπάνια «Be Best» της Μελάνια Τραμπ αλλά και ένα τεράστιο «advent calendar» που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μελάνια έκανε σχέδια για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου από το καλοκαίρι, ανταλλάζοντας ιδέες με τους συνεργάτες της.

Τον επόμενο μήνα θα υπάρχει ένας πυρετός δραστηριότητας στον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του να δίνουν το παρών σε δεκάδες εορταστικές εκδηλώσεις.