Προκλητική Τουρκία: Η Ελλάδα θα φάει «γκολ» εκεί που δεν το περιμένει!

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Στην πρώτη γραμμή της τουρκικής επικαιρότητας παραμένει το θέμα της συμφωνίας της Τουρκίας με τη Λιβύη, ενώ χρησιμοποιούνται πλέον και ποδοσφαιρικοί όροι!

Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη, τούρκος αξιωματούχος -πιθανότατα του υπουργείου Εξωτερικών- αναφερόμενος στη συμφωνία με τη Λιβύη τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να δεχτεί γκολ… από κει που δεν το περιμένει.

«Η Ελλάδα, οι Ελληνοκύπριοι, η Αίγυπτος και το Ισραήλ προσπαθούσαν να στριμώξουν την Τουρκία. Η Αθήνα, παρά τις προειδοποιήσεις μας, προσπαθούσε να φέρει τη μπάλα στο τέρμα μας. Όμως με την κίνηση τη δική μας (σ.σ. προφανώς εννοεί τη συμφωνία με τη Λιβύη) τώρα η μπάλα πήγε στο τέρμα της Ελλάδας. Αν συνεχίσουν την ίδια στάση, θα φάνε γκολ τη στιγμή που δεν το περιμένουν. Και στην περίπτωση αυτή, η Τουρκία θα βγει νικήτρια» αναφέρει η δήλωση του όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο Λονδίνο

Όλα αυτά, ενώ επισημοποιήθηκε η συνάντηση του τούρκου προέδρου με τον έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη την Τετάρτη στο Λονδίνο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Συνόδου για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο, και στον απόηχο των τελευταίων προκλητικών δηλώσεων και εμπρηστικών κινήσεων της Άγκυρας, που έχουν βάλει «φωτιά» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.