Επισκέψεις Πλακιωτάκη σε Πάτρα και Πρέβεζα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας και την οικεία Λιμενική Αρχή επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων του τόσο στις ΑΕΝ, όσο και στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές.

Τον υπουργό συνόδευαν ο αρχηγός του Λ.Σ.  Θεόδωρος Κλιάρης και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Ο κ. Πλακιωτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στην ορκωμοσία των νεοεισαχθέντων σπουδαστών, περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους της σχολής και συζήτησε με σπουδαστές αλλά και με τον διοικητή της ΑΕΝ για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εξάλλου, χθες ο κ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένα Πάτρας, καθώς και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Στον Ο.Λ.ΠΑ. ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με την Πρόεδρο κυρία Ερασμία Κανίστρα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Τσώνη και ενημερώθηκε διεξοδικά για τα θέματα που απασχολούν το λιμάνι της Πάτρας.
Νωρίτερα ο κ. Πλακιωτάκης είχε επισκεφθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της 5ης ΠΕΔΙΛΣ που εδρεύει στην Πάτρα, Υποναύαρχος  Σπυρίδων Κοντομάρης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Νικόλαος Ματούλας, καθώς και άλλα ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος της Δυτικής Ελλάδας.