Celestyal Cruises: Διάκριση στα Cruise Critic UK Editors’ Picks Awards

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η Celestyal Cruises βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διακρίθηκε με το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης – Best for Service» στην 11η απονομή των βραβείων UK Editors’ Picks Awards, που διοργανώνονται ετησίως από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Cruise Critic.

Τα συγκεκριμένα βραβεία συναποφασίζονται από μια διεθνή ομάδα ειδικών συντακτών της Cruise Critic, οι οποίοι αναδεικνύουν τις καλύτερες επιλογές κρουαζιέρας σε ωκεανούς, ποταμούς καθώς και πολυτελείς κρουαζιέρες ανάμεσα σε δεκάδες κατηγορίες, για τους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ομάδα ειδικών επέλεξε την Celestyal Cruises ως τον νικητή της κατηγορίας «Best for Service» για τους παρακάτω λόγους: «Η συγκεκριμένη εταιρεία με τα δύο κρουαζιερόπλοια που διαθέτει δημιουργεί οικεία αίσθηση για τους επιβάτες, με το πλήρωμα να καταβάλλει κάθε προσπάθεια να τους καλωσορίσει στο πλοίο».

Από την πλευρά του ο κος Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, σχολίασε: «Αυτή η διάκριση οφείλεται αναμφισβήτητα στην επιτυχημένη ομαδική προσπάθεια όλου του πληρώματός μας, των αξιωματικών μας και του προσωπικού μας στην ξηρά. Επίκεντρο της φιλοσοφίας μας και της συνολικής μας προσέγγισης αποτελεί η απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία που απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι στα δύο πλοία μας».