Πειρατεία Καμερούν: Επέστρεψε ο ναυτικός που τραυματίστηκε (video)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Εμφανώς καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που πέρασε ο Δημήτρης Δημόγλου, ο νεαρός ναυτικός που τραυματίστηκε στην πειρατική επίθεση της 31ης Δεκεμβρίου, επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Καλά είμαι. Ευχαριστώ την εταιρεία μου και θέλω να γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα ναυτικού που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πειρατές κατά τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης στο το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «HAPPYLADY».

 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο Δημήτρης Δημόγλου τραυματίστηκε στο πόδι από εξοστρακισμό σφαίρας με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Καμερούν.

Το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από την Κωνσταντινούπολη ωστόσο κρίνεται σκόπιμη η νοσηλεία του και γιαυτό τον λόγο τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα αγνοείται η τύχη των οχτώ απαχθέντων αφού μέχρι και σήμερα οι νιγηριανοί πειρατές φέρεται να μην έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειες των ομήρων και η τύχη τους αγνοείται.