ΣΥΡΙΖΑ για Σακελλαροπούλου: “Αντιπερισπασμός στο φιάσκο με το Λιβυκό και μεταναστευτικό”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι « ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτούργησε με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας» και υποστηρίζει ότι η επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου έγινε ως «αντιπερισπασμός στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας.

Αυτό θα πράξουμε και τώρα, σε αντίθεση με κ. Μητσοτάκη που ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή του για αντιπερισπασμό στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό. Θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος και στη συνέχεια ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ανακοινώσει την στάση του κόμματος στο ζήτημα».